Οι εγκαταστάσεις μας

Αρχική / Εγκαταστάσεις

Περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας:

Η ΜΦΗ Λωίδα στεγάζεται σε ιδιόκτητες, κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις,  στην Κηφισιά.

Η διαμόρφωση και η χρήση των χώρων είναι το απόσταγμα 5 δεκαετιών συσσωρευμένης εμπειρίας στο τι σημαίνει πρότυπη κοινότητα φροντίδας ηλικιωμένων. Η Λωίδα είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τις προδιαγραφές της νομοθεσίας για τις ΜΦΗ, ώστε να παρέχει αυτονομία, άνεση και ασφάλεια στους φιλοξενούμενους.  Για την ασφάλεια του κτιρίου χρησιμοποιούνται σύγχρονα συστήματα πυρασφάλειας και πυρανίχνευσης  με σκοπό την πρόληψη ή έγκαιρη αντιμετώπιση των κινδύνων από πυρκαγιά. Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει σύστημα συναγερμού σε συνδυασμό με φύλαξη κατά τις βραδινές ώρες από ιδιωτική εταιρεία security καθώς και γεννήτρια που εξασφαλίζει αυτονομία στην ηλεκτροδότηση σε περίπτωση ανάγκης.

ειδικα διαμορφωμενα δωματια

τμ κηποσ & βεραντα

κλινες

Δωμάτια:

Στη Λωίδα υπάρχουν δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις  ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, μπάνιο, ηλεκτρικό νοσοκομειακό κρεβάτι, ντουλάπα, τηλέφωνο, τηλεόραση, ψυγείο, σύστημα ενδοεπικοινωνίας και κουδούνι ειδοποίησης του προσωπικού σε περίπτωση ανάγκης. Αδιαπραγμάτευτη αρχή μας είναι πως όλοι οι ηλικιωμένοι μας δέχονται το ίδιο υψηλό επίπεδο φροντίδας ανεξαρτήτως της επιλογής του δωματίου τους. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε το δωμάτιο που σας ταιριάζει, χωρίς να ανησυχείτε για το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας.

Κοινόχρηστοι χώροι:

Το κτήριο, περιβάλλεται από όμορφο και φροντισμένο κήπο, με διαδρόμους περιπάτου, προσβάσιμο  με αναπηρικά αμαξίδια. Υπάρχουν ακόμη χώρος εστίασης, σαλονάκια σε κάθε όροφο, φυσικοθεραπευτήριο, καθιστικό με τζάκι όπως επίσης και αίθουσα εκδηλώσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιωνίας 46, Κηφισιά, 14563
210 8013504
[email protected]

www.loida.gr © 2021. Created by: _Pinged
Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων | Πολιτική Cookies