Φροντίδα στο σπίτι

Αρχική / Φροντίδα στο σπίτι

Εξειδικευμένη Φροντίδα στο σπίτι

Στελεχωμένη με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, η Λωίδα έχει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας που ξεπερνούν τις προσδοκίες των ασθενών και της κοινότητας που υπηρετεί. Γνώμονάς της είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει να δημιουργούν υπεραξία στην ποιότητα ζωής του ασθενούς και ένα χαμόγελο στην καθημερινότητά του.

Η Φροντίδα στο Σπίτι αποτελεί μια  ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εναλλακτική πρόταση παροχής υπηρεσιών υγείας για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους, στον χώρο όπου διαμένουν, με σκοπό την προαγωγή, τη διατήρηση και την αποκατάσταση της υγείας τους.

Απευθύνεται όχι μόνο σε άτομα τρίτης ηλικίας, αλλά και σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις, σε άτομα με άνοια ή αναπηρία, καθώς και σε όποιον χρειάζεται περιστασιακή η εξειδικευμένη φροντίδα.

Μέσω της κατ΄οίκον νοσηλείας αποφεύγεται ο κίνδυνος ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων καθώς και οι άσκοπες μετακινήσεις των ηλικιωμένων στα διαγνωστικά κέντρα, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των εξετάσεων μπορεί να διενεργηθεί στο σπίτι. Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί ότι ο ηλικιωμένος διακατέχεται από μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας όταν βρίσκεται στο δικό του περιβάλλον και κατά αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται, σε πολλές περιπτώσεις, ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ανάρρωση. Σημειώνεται ακόμη, πως τα οφέλη της νοσηλείας στο σπίτι είναι τόσο συναισθηματικά, καθώς η οικογένεια δεν χρειάζεται να αποχωριστεί κανένα από τα μέλη της, όσο και οικονομικά, καθώς συνήθως το κόστος αυτών των υπηρεσιών είναι πιο ελεγχόμενο σε σύγκριση με τη νοσηλεία σε μία ιδιωτική κλινική.

Είτε πρόκειται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είτε για φροντίδα σε τακτική βάση, το προσωπικό μας, με ευγένεια, ακεραιότητα, εχεμύθεια και επαγγελματισμό, είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο των νοσηλευτικών αναγκών του ηλικιωμένου, σύμφωνα με τις οδηγίες του επιβλέποντα ιατρού, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τις καθημερινές λειτουργίες του σπιτιού (προετοιμασία φαγητού, καθαριότητα, αγορές κα.)

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικό πίνακα με τις προσφερόμενες νοσηλευτικές υπηρεσίες καθώς και τις αντίστοιχες χρεώσεις.

Οι υπηρεσίες προγραμματίζονται σε συνδυασμό ή μεμονωμένα.

Παρεχόμενες Νοσηλευτικές Υπηρεσίες:

  • Αιμοληψία
  • Λήψη ούρων με τη χρήση καθετήρα
  • Χορήγηση Φαρμάκων με Υποδόρια ή Ενδομυϊκή Ένεση

Παρεχόμενες Υπηρεσίες Φροντίδας:

  • Τοπική Καθαριότητα και Αλλαγή Πάνας
  • Λουτρό καθαριότητας και λούσιμο επί κλίνης
  • Λουτρό καθαριότητας σε περιπατητικούς ασθενείς

Πακέτο Καθημερινής
Επίσκεψης:

Το πακέτο περιλαμβάνει καθημερινή πρωινή επίσκεψη, Δευτέρα έως Παρασκευή, για τη χορήγηση του πρωινού γεύματος, τη χορήγηση φαρμάκων, καθώς και για τη διενέργεια τοπικών καθαριοτήτων.

Επιπλέον, στο πακέτο περιλαμβάνεται ένα λουτρό καθαριότητας την εβδομάδα.

Τιμοκατάλογος:

Κατεβάστε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur Duis aute irure dolor in reprehenderit in.

13 + 7 =

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ. επικοινωνίας:
210 00 00000

Fax:
210 00 00000

Email:
[email protected]

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιωνίας 46, Κηφισιά, 14563
210 8013504
[email protected]

www.loida.gr © 2021. Created by: _Pinged
Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων | Πολιτική Cookies